2016 m. gegužės 9 d., pirmadienis

Vita Liberata TRYSTAL MINERALS WITH KABUKI BRUSH (SUNKISSED) - MINERALINĖ SAVAIMINIO ĮDEGIO PUDRA

Aš jau pasakojau bloge, kad tiesiog dievinu mineralinę kosmetiką, dažniausiai naudoju būtent ją proginiams makiažams, tačiau mineralinė pudra ir savaimio įdegio priemonė viename, tai naujiena net man. Šiandien pasakoju apie labai įdomų ir negirdėtą kosmetikos priemonė iš Vita Liberata.


Kas tai?

1-oji savaiminio įdegio mineralinė  pudra.  Mineralinis bronzinis odos padengimas ir subtilus savaiminis įdegis, išliekantis iki 5 dienų.
Pakuotėje:
-Trystal™ Savaiminio įdegio mineralinė pudra 9g
- Prabangus Kabuki mini-šepetėlis pudrai

Išskirtinės savybės

  • Trystal3™ technologija apjungia trumpalaikį mineralinį bronzantą ir palaipsniui atsiskleidžiantį bei išliekantį savaiminį įdegį
  • Įdegio efektui pasiekti unikalios formulės priemonė  reaguoja su jūsų kremu arba skystu makiažo pagrindu
  • Bealiejinė (Oil-free) formulė

Nurodymai naudojimui

Užtepti drėkinamojo kremo ar skysto makiažo pagrindo. Naudojantis įdegio šepetėliu, sukamaisiais judesiais paimti šiek tiek mineralinės savaiminio įdegio pudros miltelių. Perteklių atsargiai nukratyti į indelio kraštą. Šluostamaisiais judesiais įtrinti pudros miltelius ant veido, kaklo, dekoltė.  Kontūravimo efektui pasiekti, didesnį kiekį pudros naudoti ties skruostikauliais. Sukurtas įdegis išlieka iki 3-7 dienų, o paskui nutarsite, ar naudotis pudra po kiekvieno įprasto veido valymo vakarais

Kaina: 42,50 EUR

Kur pirkti: www.vitaliberata.lt

Įpakavimas:



Spalva: (sunkissed)


Rezultatas:

Mano nuomonė:

Pagaliau už lango šviečia saulė, o mano veidas po lygos visai pabalęs, todėl su dideliu malonumu išbandžiau Vita Liberata mineralinė pudrą, kurios sudėtis labai gera ir natūrali. Pirmą kartą gyvenime matau tokią įdomią kosmetikos priemonę,  mineralinė pudra ir veido savaimio įdegio priemonė viename. 
Pradėsime nuo įpakavimo, labai geros kokybės, atrodo prabangiai ir traukia akį, plastikinis įpakavimas su mineraline pudra ir tobulos kokybės šepetėlis, kuris iš karto nukeliavo į kosmetinę, nes tinka ne tik mineralinei pudrai, bet ir kiekvienos dienos naudojimui, nei jo dydis normalus, įprastas, o ne mini, kaip dažniausiai būna tokio tipo rinkiniuose, būtent už tai labai didelis pliusas nuo manęs. Gamintojas siūlo du atspalvius, mano veidas labai jau baltas, todėl išsirinkau SUNKISSED spalvą. Taip, sutinku, tokias priemones sunku pirkti internetu, kai nematai atspalvio, tačiau galiu visus apraminti, spalva tobula-švelniai ruda, be oranžinių pigmentų. Pudros konsistencija smulki, tepasi maloniai,tušuojasi lengvai,  kvapo neturi. 
Naudoti priemonę galima dviem būdais - pirmas - kaip mineralinę pudrą, čia jau nieko tikriausiai sakyti nereikia, o antras - kaip savaimio įdegio priemonę. Priemonė pradeda veikti tik užtepus ant dieninio kremo arba skystos pudros. Kas patiko man- kad įdegį galima kontroliuoti, aš labai nemėgstu visiškai rudo veido, aš kontūravimo auka, todėl užtepiau pudrą ant dieninio kremo ten, kur turi būti šešėlis, gavosi nerealus Sunkissed veido efektas, veidas lyg aš atostogaučiau visą savaitę, o ne sirgau namuose. Aš sustiprinau efektą užtepus tiesiog mineralinę pudrą ant veido.  Norint sustiprinti įdegio efektą, procedūrą reikia pakartoti kelis kartus, tada įdegio spalva bus tamsesnė. Toks įdegis laikosi gana gerai, jeigu nenaudoti balinamųjų ir giliai valančių kaukių, išsilaiko apie savaitę (tačiau palaipsniui šviesėja). Noriu paminėti, kad pudra nekemša porų, gerai švelnina ir kiek drėkina veido odą, neparyškina šerpetojimų ir sulygina poras.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip, tai labai gera ir universali priemonė. Mano brangieji, pasirinkite geriau savaimio įdegio priemones, negu soliariumą, galvokite apie savo odą.


PR sample

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą