2016 m. gegužės 9 d., pirmadienis

Vita Liberata MARULA DRY OIL SELF TAN SPF 50 - SAVAIMINIO ĮDEGIO SAUSAS ALIEJUS SPF 50

Pagaliau atėjo tikrasis pavasaris, pirmą kartą šiais metais aš jau susimąsčiau apie sijoną arba suknelę. Kita mintis po suknelės - savaimio įdegio priemonė, nes baltos kojos man nėra gražu. Soliariumams jau seniai sakau griežtai ne, nes tai tikrai nesveikai. Šiandien šnekėsime apie Vita Liberata Marula aliejų kūnui, kuris ne tik turi savaimio įdegio efektą ir puikiai maitina, tačiau gali būti naudojamas kaip apsauga nuo saulės.


Vienintelis pasaulyje savaiminis įdegis su apsauga nuo saulės (SPF50). Šis prabangus sausas savaiminio įdegio aliejus odai iškart suteikia tolygų bei subtilų įdegį. Suteikia laispnišką įdegį iki 10 dienų.

Išskirtinės savybės

  • Vienas produktas trys poveikiai: sausas savaiminio įdegio aliejus, organiška odos priežiūra dėka marula ir manoi aliejų bei apsauga nuo saulės (SPF50).
  • Rytų Afrikos Marula aliejus - 4x daugiau drėkina odą nei argano aliejus. 4x daugiau vitamino C nei apelsinuose
  • Tahitian Monoi aliejus - odos atstatymui ir drėgmei palaikyti
  • Neroli aliejus - itin vertas dėmesio dėl odos tonizavimo, valymo ir stiprinimo
  • Citrinžolių aliejus - mažina poras, suteikia trumpalaikį odos stangrinimą
  • Kokosų aliejus - saugo odą, neliedžia prarasti drėgmės
  • Technologija pHenO2  leidžia įdegiui ilgiau išlikti
  • Moisture Locking sistema užtikrina 72 valandų odos drėkinimą


Naudojimas

Tepti ant švarios, pilingu nušveistos odos. Prieš procedūrą nenaudoti drėkinančių kūno kremų ar dušo želė. Naudoti specialią pirštinę arba tepti rankomis.  Priemonę suplakti bei tolygiai įtrinti sukamaisiais judesiais. Jei priemonę tepėte rankomis, po procedūros  būtinai jas iškart nusiplaukite.
Taupiai tepkite ties alkūnėmis, keliais, delnais. Pabaigoje šias vietas nuvalyti drėgnu rankšluostėliu.
Palaukti bent valandą (maksimaliam rezultatui 8 valandas) ir tada nusiprausti po dušu.
Jei priemonę naudojate kaip apsaugą nuo saulės, būtinai ja tolygiai išsitepti ne mažiau nei 15 minučių prieš saulės vonias. Procedūrą pakartokite ne vėliau nei po dviejų valandų arba išsimaudžius.
Vengti patekimo į akis. Tik išoriniam naudojimui.

Sudedamosios dalys:

Aqua (Water), Dihydroxyacetone***, Glycerin*, Homosalate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, PPG-15 Stearyl ether, Sclerocarya Birrea Seed Oil**, Mica, Trideceth-9, Cymbopogon flexuosus (Lemongrass) oil**, Cucumis Sativus (Cucumber) Extract**, Citrus aurantium amara (Bitter orange) flower oil*, Dimethyl isosorbide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caramel, Triethoxycaprylylsilane, Tin oxide, CI 77491 (Iron oxides), CI 77891 (Titanium dioxide), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Gardenia Taitensis Flower Extract
*Organiškas **Natūralios kilmės ***Ecocert

Kaina: 48,99 EUR

Kur pirkti: www.vitaliberata.lt

Įpakavimas:

Konsistencija:



Rezultatas:


Mano nuomonė:

Sakyčiau būtent šitas Marula aliejus iš Vita Liberata man patiko labiausiai, man be galo patinka daugiafunkcinės priemonės, aliejus vienas iš jų. 
Pradėsime nuo įpakavimo, sunkūs, stiklinis buteliukas, aliejus pilasi labai po mažu, tikra nebus taip, kad ant pirštinės išsipils visas buteliukas, o tai labai didelis pliusas, nes naudojasi irgi taupiai. Aliejus neturi kvapo, o jo sudėtis natūrali. Pagrindinis ir labai didelis pliusas - aliejaus sudėtyje esantis vertingi aliejai, kurie gerai maitina kūno odą ir suteikia labai lengvą švytėjimo efektą. Man kojos užtepus aliejų atrodo pasakiškai gražiai. Ar žinojote, kad įdegusios kojos vizualiai atrodo plonesnės? stangresnės? celiulitas vizualiai matosi mažiau? Kitas pliusas - aliejaus spalva, tai rudas atspalvis be oranžinio pigmento, aliejus turi auksinės spalvos shimerį, būtent dėl jo gaunamas taip vadinamas 'glow' efektas. Marula oil galima naudoti kaip savaimio įdegio priemonę, taip ir kaip apsauga nuo saulės SPF 50. Ar reikalinga pirštinė? Tikrai taip, nes jos pagalba galima labai lygiai paskirstyti priemonę ir nesutepti rankų. Įdegis pasireiškia palaipsniui, todėl aliejus gali būti atradimu toms, kieno kojos visiškai baltos. Po pirmo naudojimo tikrai nebus tamsiai rudos kūno spalvos, tik panaudojus priemonę kelis kartus iš eilės įgaunamas norimas bronzinis atspalvis (rezultatas nuotraukoje po 3 aliejaus naudojimo). Kodėl verta mokėti brangiau? Nes būtent šitas aliejus beveik netepa drabužių, neturi kvapo, įdegis išsilaiko iki 4 savaičių (naudojant 3-4 kartus iš eilės), o po pirmo karto įdegis išsilaiko iki savaitės. 
Pabaigai noriu pasakyti, kad aliejus tepasi labai lygiai naudojant pirštinę, todėl galima užmiršti apie rudos spalvos dėmes ir dryžius (svarbu gerai suplakti aliejuką ir prieš procedūrą nenaudoti drėkinamųjų kremų ir losjonų).
Ar man šį priemonė patiko? Tikrai taip, didelis pliusas SPF 50, natūrali sudėtis ir kontroliuojamas įdegio efektas palaipsniui. Labai rekomenduoju išbandyti, juk trumpi sijonai ir įdegusios kojos nepriklausomai nuo mados vasaros 'must have'.



PR sample


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą