2016 m. gegužės 9 d., pirmadienis

,,Vita Liberata” savaiminio įdegio atradimas ❤️

Nežinau kaip jums, bet man – mano blyški oda tikrai nevisada patinka. Galbūt daugelis sako, kad balta oda yra aristokratiška, bet mano pernelyg didelis blyškumas, manęs tikrai nežavi ;) (nors pasikapsčius po giminės medį ir šmėžuoja aristokratiškas kraujas). Geriau jau būti ne tokia aristokratiška :D
Tas nenuvaldomas noras turėti bent šiek tiek tamsesnę odą… Ko tik man neteko daryti… Pradedant nuo nuolatinio kepimo saulėje vasaros metu šalia ežero sodyboje, geriamo karotino, kad tik saulutė geriau ,,imtų” ir baigiant, žinoma, įvairiausiais savaiminio įdegio kremais. Tiesa, ne tais, kuriais mėgsta naudotis daugelis amerikiečių ir anglių merginų… Kalbu apie staigaus efekto savaiminio įdegio kremus. Atvirkščiai – visada naudojau tik po truputėlį, šiokį tokį įdegio efektą suteikiančius kūno kremus ar losjonus. Pripažinsiu, kad visad bijau ir bijojau visų staigaus poveikio kremų. Nors… Kuomet dar šokau sportinius šokius, mums reikėdavo būti įdegusioms ir naudotis visokiausiais bronzantais… Nemoku jums apsakyti kaip bjauriai paskui jie ,,nueidavo” nuo kūno velniop… :D Galbūt nuo tų laikų ir yra išlikusi paniška baimė atrodyti juokingai.
Kagi, bėgant metams ir senstant, suprantu daug daugiau dalykų. Kokia kvailutė buvau, jog save taip čirškindavau saulėje… Ir be jokios apsaugos!!!! Kam gi ta apsauga, kai noris atrodyti kaip šokoladas??? Oj, Rūta, Rūta… O juk tai pati didžiausia rizika odos vėžiui bei puikios sąlygos apgamams!!! O kur dar pagreitėjęs odos senėjimo procesas ir prarastas elastingumas… Merginos, kokia kvailystė… Taip, visiems norisi pasimėgauti saulyte ir pasideginti. Ir tai yra labai gerai. Bet tik iki tol, kol viskas daroma su saiku. Ko negalėčiau pasakyti apie savo praeities klaidas… 
Na, o kas nutinka žiemą? Ogi saulės nėra ir prie ežero su ,,maudymke” jau nepagulėsi… Tad dingsta ir gautas įdegis. Bet noras atrodyti ne tokia balta kaip sūris ir močiutės kaimo, niekur niekada nedingsta. Tuomet ir griebiamės visokiausių kremų ar kitokių būdų patamsinti odos atspalviui. 
Turiu ir vėl prisipažinti, kad daugelis mano bandytų savaiminio įdegio kremų – NE-SĄ-MO-NĖ :) Kodėl??? :) Todėl, kad jie visi smirda tragiškai, o dar ir įgautas morkos atspalvis tikrai nepriduoda jokio žavesio… Galiausiai pasidaviau, o gal ir suaugau ir pasakiau sau: daugiau jokio pinigų švaistymo šitoms nesąmonėms ir gana atrodyti kaip kvailai morkai. Būsiu natūrali aristokratė baltaodė. Juolab, kad gyvenant Londone tos saulės išvis beveik nėra, o soliariumams aš tariu griežtą ,,NE”.
Tačiau!!! Viskas pasikeitė dabar kai sužinojau apie savaiminio staigaus poveikio kremus ,,Vita Liberata”. Lietuvoje šie produktai pasirodė ne taip jau ir seniai. Tuo tarpu kitose šalyse, tai jau ir nėra tokia naujiena. Juolab, kad pats brendas ,,Vita Liberata” yra žinomas jau seniai dėl savo puikių veido priežiūros produktų.
Mano rankose atsidūrė ,,Vita Liberata” savaiminio įdegio putos su pirštine sklaidymui, savaiminio įdegio drėkinamasis kremas bei veido kaukė, skirta natūraliam įdegio efektui įgauti per naktį. 
Oj, Lietuvėle, kur tu buvai anksčiau su šiomis priemonėmis kai man jų taip reikėjo? Nors, žinoma, geriau vėliau negu niekada… :)
Pirmas bandymas:
Savaimino įdegio putos
Ojej vajej kaip bijojau bandyti… Pasiruošiau… Stoviu vonioje su pirštine ant dešinės rankos ir putomis kairėje rankoje… Žiūriu į veidrodį ir pati sau sakau: o vat dabar, arba bus katastrofa ir nežinosiu kur dėtis prisidirbusi, arba bus visai nieko… Bandau… Pradedu nuo kojų. Ant pirštinės išspaudžiu 2 paspaudimus putų, išsklaidau jas ant pirštinės ir pradedu tepti kojas…. Vajetau, marija!!! Ruda spalva iškarto!!!  Puolu kuo greičiau sklaidyti, kad tik tolygiai pasiskirstytų. Tiesa, prieš tai pasižiūrėjau instruktažinį filmuką Facebook puslapyje, kad neprisidaryčiau tikros katastrofos. Okay… Viena koja – baigta. Rezultatas – hmmm… visai gal ir nieko. Spalva – graži ruda, ne jokia oranžinė. Kvapas – lyg ir nėra. Pamatysim kaip bus vėliau. Taigi darbuojuos prie kitos kojos, kol galiausiai, pabaigiu visą kūną ir veidą. Pabaigoje, pasigriebiu drėgną servietėlę ir nuvalau kulnus, alkūnes, tarpupirsčius ir visas kitas vietas, kuriose oda nėra tokia tolygi. Tai reikalinga tam, kad įdegis neužsistovėtų raukšlelėse ir nesudarytų dirbtinio, tragiško vaizdo ant jūsų kūno. Galutinis rezultatas – gražus, tolygus, rusvas atspalvis, jokio šlykštaus pasvilintos odos kvapo ir įdegis, kuris išsilaiko iki beveik 3 savaičių. Bingo!!!! Nugalėtojas jau aiškus ;)
Tiesa, kol nepamiršau… Po poros savaičių, kai kremas pradėjo po truputėlį nusiplaudinėti, pastebėjau, kad keliose vietose nebuvau gerai išsklaidžiusi kremo, tad tos kūno vietos yra kur kas rudesnės ir atrodo tikrai ne itin patraukliai. Bet, kitą kartą jau žinosiu ;) 
P.S. Labai svarbu prieš darant ,,deginimosi” procedūrą – nušveisti kūną su šveitikliu, kad būtų pašalintos visos negyvos odos ląstelės. Priešingu atveju, kremas skirstysis ne tolygiai ir galiausiai nusiplaudinės dėmėmis. Na, o to juk nei viena iš mūsų nenorime, ar ne? ;) Juolab, kai būtent putų konsistencija paverčią darbą kur kas lengvesniu. Putos sklaidosi kur kas lengviau ir tolygiau nei visokiausi kremai. O tai labai svarbu, ypač kai kalbame apie visai kito odos tono įgyjimo procesą :D
Antras bandymas:
Įdegį palaikantis ir lengvo įdegio suteikiantis drėkinamasis losjonas
Drėgmės mums ir mūsų kūnui reikia nuolatos. Nesvarbu ar išoriškai, ar iš vidaus. Taigi, norint įdegį išlaikyti ilgiau, reikia naudoti ir drėkinamąjį kremą/losjoną, kuris suteikia lengvo įdegio tik po trupučiuką. Žmonės sako, kad naudojant tos pačios linijos produktus, gaunamas kur kas geresnis rezultatas. Ir aš tuo tikrai tikiu. Nes tą puikiai žinau iš savo veido odos priežiūros istorijos. Taigi, sekančią dieną po dušo mane kamuoja tinginys, o tas kipšiukas ant peties kužda: eik miegoti, eik miegoti… Bet protas sako: Ne. Pirma pasitepam losjonu visą kūną ir tada einame miegoti. Na ką, griebiu losjoną į rankas ir darbuojuosi. Turiu pasakyti, kad likau sužavėta šio kremo konsistencija – puikiai sklaidosi, yra be kvapo ir susigeria geriausiai iš kadanors mano bandytų kremų. Netgi mano taip mėgstamas ,,Dove” kremas neprilygsta… :( Priemonės nereikia daug, o ir kūnas gauna atsigerti iš išorės :) Ryškaus įdegio efekto šis losjonas jums neduos, nes jo paskirtis yra visai kita. Tačiau jis puikiai pamaitina odą, ją sušvelnina ir padrėkina. Tuo pačiu metu suteikdamas lengvo atspalvio, kuris padeda išsilaikyti gautam savaiminio įdegio rezultatui naudojant putas. 
Trečias bandymas:
Naktinė savaiminio įdegio kaukė veidui
Maža tubelė, bet galinga kaukelė :D Bandžiau surimuoti, bet tik nežinau ar gerai pavyko… :D Bet, tikriausiai, tas vienas sakinys daugiau mažiau viską ir pasako. Išties tai yra produktas, kuris tinka tokioms kaip aš: skubančioms, turinčioms blyškią veido odą, bet norinčioms turėtį sveiko įdegio efektą ant veido, kuris neatrodytų juokingai ar oranžiniai. Tai puiki priemonė naudoti nakčiai, kuri padrėkina odą, pamaitina vitaminais bei tuo pačiu suteikia lengvo įdegio. Nueinate miegoti balta oda, o ryte atsikeliate su lengvai rusvesniu veideliu, kurio tonas atrodo, kad per daug ir nesiskiria iš po vakar… Tačiau kai panaudojate įprastą kreminę pudrytę, suprantate, kad visgi jūsų odos atspalvis šiek tiek pasikeitė – kas yra labai puiki žinia. Nes dabar nebaisu pasirodyti ir pardavėjai parduotuvėje be makiažo. Nebeatrodysit kaip numirėlės iš po vėlinių nakties. Priešingai, dabar turite lengvo įdegio toną, kuris neatrodo dirbtinai, bet suteikia sveikos odos įspūdį.
Ketvirtas bandymas:
Savaiminio įdegio veido serumas
Jo nuotraukų neturiu, nes neturiu ir pačio produkto. Kartu su prekėmis gavau mėginėlių. Kai gauni mėginėlius, reiškia juos reikia ir išmėginti ;) Taigi, tai yra priemonė, kurios vos kelis lašelius reikia sumaišyti su įprastu naudojamu drėkinamuoju kremu ir tempti veidą kaip įprasta. Kaip pasakyta, taip padaryta :) Taigi, efektas, sakyčiau, panašus naktinės kaukės poveikiui. Tik tiek, kad šios priemonės reikia kur kas mažiau ir ją galima kontroliuoti įlašinant daugiau lašiukų (norint stipresnio efekto) ar įlašinant vos pora lašelių (norint silpno, vos matomo, sveiko įdegio efekto). Puikus produktas – mano norimų įsigyti sąraše ;)
Mitas apie smirdančius ir morkos atspalvio savaiminio įdegio kremus – sugriautas. Klydau manydama, kad gražiu ir sveiku įdegiu džiaugtis galima tik vasaros metu. Nes naudojant šias putas – galima pasiekti, greito ir ilgai išliekančio rezultato. Be to, tai kur kas sveikiau nei soliariumo lempos. Vienintelis dalykas, kuris mane gązdina – kaina… Bet juk už gerą daiktą visada reikia mokėti, ar ne? Ačiū Dievui tik tiek, kad putų užtenka ne vienam ir ne dviems kartams :D 
Puikūs produktai jau ir Lietuvoje. Džiaugiuosi, kad Lietuva pradeda mąstyti plačiau ir pagaliau joje atsiranda vis daugiau ir daugiau naujovių ir pasaulyje jau seniai labai gerai žinomų vardų. Toms, kurios pavargote nuo smarvės ant savo kūno norint atrodyti įdegusiomis – labai rekomenduoju. 
Ir dar kai kas… Merginos/moterys, viskas ką sakau ir aprašau – yra nuoširdu. Mes juk draugės ;) O geros draugės juk dalinasi geromis naujienomis ir gerais dalykais kartu, ar ne? Taigi, labai prašom – nėra už ką ;) Pradėkim visos nebekompleksuoti dėl savo perblyškusios odos ir griebkimės sveikesnių dalykų nei kad saulės ar soliariumų vonios ;)
P. S. vasara ateina, reikia traukti sukneles ir sijonus su šortais iš spintos gilumų. Bet, tikriausiai, jums taip pat kaip ir man buvo žiauru, kai pamačiau kokios blyškios odos tos kojos veidrodyje… Taigi, aš jau pasiruošiau vasaros sezonui kartu su naujai atrastomis priemonėmis ;)
Jeigu kas nors jau mėginote šias priemones – pasidalinkite ir jūs savo įspūdžiais. O jeigu dar nemėginote – nuoširdžiai rekomenduoju ;) Jeigu tapsite nuo jų priklausomos – neprisiimu jokios atsakomybės ir nekaltinkite manęs :D :D :D

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą