2016 m. gegužės 9 d., pirmadienis

Vita Liberata Trystal Minerals - savaiminio įdegio mineralinė pudra


Grėsmingai skaičiuojant paskutines pavasario savaites pamažu kyla didelis noras ne tik planuoti atostogų planus, bet ir paruošti savo kūną vasarai. Ir nors saulės pastaruoju metu nemenkai galime pasisemti ne tik soliariumų salonuose, bet ir gatvėje, visgi medikai įspėja, jog saulės spinduliai - pagrindinė kliūtis norint turėti sveiką, elastingą ir lėčiau senstančią odą.

Vita Liberata prekinis ženklas Lietuvos rinkoje skaičiuoja pirmąsias savaites, tačiau dėl ypatingai unikalių produktų privertė į produktus pažvelgti vos apie juos išgirdus. Tam, be abejonės, įtakos turėjo tinklaraštininkė Aliona, kurios dėka jos socialinėje paskyroje pamačius šį alternatyvų neturintį produktą norėjosi tuoj pat pradėti domėtis prekinio ženklo koncepcija ir tuo, ką apie šį kosmetikos gamintoją mano pasaulio grožio atstovės. 

Labiausiai dėmesį patraukė ilgalaikį savaiminį įdegį žadanti mineralinė pudra "Trystal". Pakankamai aukšta priemonės kaina prieš įsigijant priemonę verčia kontempliuoti apie priemonės naudą ir atsiperkamumą. Produkto aprašymas teigia, jog naudojama technologija apjungia trumapalikį savaiminio įdegio efektą suteikiantį rezultatą ir mineralinio bronzato efektą, kuris leidžia lygia ir švelniai patamsėjusia oda džiaugtis iki penkių dienų. Reikia pripažinti, jog būtent ilgalaikis įdegusio arba gerokai retušuoto veido efektas dar prieš porą metų atrodė kaip neįmanoma svajonė. Tačiau technologijoms sparčiai žengiant į priekį pamažu galima tikėtis stebuklo.
Produktas pateikiamas prabangiai atrodančioje ir itin fotogeniškoje rusvai auksinėje pakuotėje, pastaroji kur kas didesnė nei įprastinė mineralinė pudra. Pakuotės viduje galima rasti standartinius bronzinės spalvos miltelius turinčius tarnauti kaip bronzatas arba savaiminio įdegio produktas viso veido odai.
Komplekte taip yra aukštos kokybės kabuki šepetėlis, kurį drąsiai galima naudoti ne tik su šia, bet ir su bet kuria kita turima mineraline biria pudra. Šepetėlis nepaprastai minkštas ir švelnus, tačiau priemonę paskirsto pakankamai gerai.
Svarbu paminėti, jog produktą būtina naudoti prieš aplikuojant bet kokį kitą sausą produktą, t.y geriausia šią pudrą tepti ant kremu arba kremine pudra padengtos veido odos. Tokiu būdu mineralinės pudros dalelės stipriai sukimba su odos ląstelėmis ir leidžia džiaugtis sąlyginai ilgu savaiminio įdegio efektu.

Turiu pripažinti, jog giliai širdyje buvau skeptiška, o į priemonę žiūrėjau kaip į aukštos kokybės bronzinį efektą suteikiantį dekoratyvinės kosmetikos produktą, kuris pasišalins jau po pirmojo veido valymo. Panaudojus priemonę vakare apie šią pamiršau, tad kitą rytą tikėjausi pabusti tokio įprastinio atspalvio (kadangi kuriam laikui teko atsisakyti bet kokio santykio su saule, įprastai tenka naudoti paties šviesiausio atspalvio kremines pudras ir tikėtis išbalusio veido efekto kaskart pažvelgus į veidrodį).
Didelių pokyčių ar ypatingai rudo veido efekto kitą rytą pastebėti neteko, tačiau likusią savaitės dalį kone kiekvienas sutiktas žmogus (ypatingai merginos) klausė, ar teko lankytis soliariume, mat veidas atrodo rusvesnis ir sveikesnis. Po keleto pastebėjimų apie priemonės naudojimą prisiminiau ir pati, tad pradėjau atidžiau tirti šį reiškinį.

Įdomu tai, jog net paties šviesiausio atspalvio makiažo priemonės vis dar puikiai atitiko veido atspalvį, tačiau vos šias užtepus ant veido jos susiliedavo su veido oda, sukurdamos lengvai įdegusio veido efektą. Negana to, prognozuojamas penkių dienų efektas laikosi ilgiau nei savaitę.
Vieninteliu trūkumu (o galbūt greičiau nepatogumu) galima išskirti tai, jog ypatingai subtili ir smulki mineralinės pudros konsistencija ant kremu padengtos veido odos tepasi ne ypatingai maloniai, tad šią procedūrą patariama atlikti itin atidžiai ir atsargiai: tam, kad apsisaugotumėte nuo galimų dryžių, taip įprastų naudojant savaiminius produktus. Po šios aplikacijos veidą galima dengti įprastiniu sausos ar birios pudros sluoksniu bei kitomis dekoratyvinės kosmetikos priemonėmis. 
Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Priemonės kaina ekvivalenti pinigų sumai, kurią išleistumėte naujai narystei soliariumo salone, tačiau priešingai nei saulės vonios, mineralinė pudra nepadės aktyviau gaudyti odos vėžio ar senėjimo procesų. Atsižvelgus į priemonės taupumą ir faktą, jog pudrą reikėtų naudoti kas keletą dienų ar rečiau, pastarosios kaina tampa ne tik logiška, bet ir labai ekonomiška.

 

 

\

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą